Як приготувати овочевий суп?

Його склад є ідеально збалансованим з погляду користі для організму. Вживати цю страву можуть люди з будь-яким типом конституції. Як овочеву суміш можна використовувати все, що є під рукою, слідкуйте тільки, щоб співвідношення компонентів було приблизно рівним. Зрозуміло, що для цього супу діє загальне правило правильного харчування за системою йогів, його потрібно готувати не більше ніж за три години до подачі на стіл і з’їдати весь об’єм за один раз.

Інгредієнти:
— Овочева суміш 4 склянки;
— Вода 8 склянок;
— Чорний перець 6 горошин;
— Кориця паличка 2,5 см;
— Гвоздика 10 шт. ;
— Кардамон 10 стручків;
— Сіль ч. л.

Нарізані на невеликі шматочки овочі варіть до напівготовності на повільному вогні. Злийте овочевий бульйон в окрему каструльку. Приправи та спеції змеліть або розітріть у ступці. Розігрійте 1-2 ложки олії в каструлі з товстими стінками, протягом хвилини-двох протоміть суміш спецій, а потім додайте овочі і ретельно перемішайте. Сюди ж додайте чотири склянки овочевого бульйону, посоліть. Доведіть суп до кипіння та варіть 2-3 хвилини.

При подачі на стіл у тарілки можна додати 1-2 ч. л. густої сметани. Вона надасть страві приємної кислинки.